93 805 43 47 [email protected]

Readwok és el nom d’un lector en línia pensat per a llegir d’una forma més conscient. El seu creador, Oleg, volia esbrinar si dividir per a llegir resultaria útil i va desenvolupar l’eina, un prototip, que és readwok.com.

Encara que ara mateix és més aviat una versió beta, és perfectament utilitzable i la seva vàlua pot comprovar-se d’un cop d’ull. El que aquest lector proporciona és una manera de visualització progressiu dels textos, paràgraf a paràgraf, centrant el focus en el bloc de text que estem llegint.

Podem usar Readwok pujant un text en epub, fb2, html… fins i tot en text pla, copiant i enganxant directament en la pàgina de pujada del lector. No fa falta registrar-se, es pot fer directament, encara que si ho fem podrem continuar la lectura en altres dispositius.

L’interessant d’aquest lector és que, a més de servir-nos per a llegir amb major atenció llibres, documents potser densos, articles complexos, també ens pot servir per a corregir textos, per exemple, atès que permet editar el text mentre el llegim.

Una ajuda, sobretot, quan estem revisant textos que gairebé ens sabem de memòria i que, per això, resulten més difícils de polir quant a errades.

Enllaç de la notícia: https://cutt.ly/9QtFvX7