93 805 43 47 [email protected]
Empresa XDUC

Sobre la nostra Empresa

L’empresa Xduc Informàtica, S.L., amb seu a la comarca de l’Anoia, a la Ciutat d’Igualada, és una empresa amb més de 20 anys d’experiència en el sector professional de la informàtica.

La nostra màxima premissa és la satisfacció dels nostres clients. Per assolir aquest objectiu, oferim una metodologia de treball que ens ha resultat molt eficaç en els nostres anys d’experiència laboral.

Fonamentem el nostre treball en una acció de consultoria prèvia per planificar fins al màxim detall possible els nostres treballs, amb la finalitat de garantir la satisfacció final dels nostres clients, siguin empreses o usuaris particulars

Solucionant Problemes

Els problemes dels nostres clients són els nostres problemes. Oferim les solucions més innovadores per respondre a les necessitats que ens plantegen. Mantenim una formació contínua del personal, per estar sempre al dia en una professió com la informàtica, en constant canvi, modernització i evolució.

Què podem oferir ?

Oferim un gran ventall de serveis que permeten als nostres clients, despreocupar-se del manteniment i de les necessitats informàtiques de la seva empresa, així com centrar els esforços en el seu propi negoci. Iniciem els nous projectes o modificacions dels existents amb la il•lusió de continuar mantenint els nostres serveis, vetllant el seu correcte funcionament, i donant resposta a possibles problemes posteriors.

Per tots aquests motius, ens complau presentar-nos a vostès, oferint els nostres serveis i desitjant poder establir unes relacions empresarials satisfactòries.