93 805 43 47 [email protected]

Gràcies a la nova funcionalitat per a Edge i Windows 10 anomenada ClearType, comptarem amb uns textos molt més llegibles i nítids, alguna cosa que segur agrairà la nostra vista.

Amb l’actual proliferació del teletreball, cada vegada passem més hores enfront del nostre ordinador, alguna cosa que cansa ostensiblement la nostra vista i que en uns certs moments, sobretot en visitar algunes pàgines web amb algunes fonts menys comunes, ens trobem amb textos poc llegibles que poden fer més pesades les nostres llargues hores enfront de la pantalla.

Per a provar la funció ClearType en Windows 10, simplement hem de copiar en la capseta de cerca situada en la part inferior esquerra de la interfície de Windows 10, l’executable “cttune.exe” (sense cometes), i pressionar “enter”.

Es tracta d’una característica que es fa ideal per a calibrar la pantalla del nostre ordinador i així assegurar-nos que sempre comptem amb la major nitidesa a l’hora de llegir textos a través del sistema operatiu i el navegador Edge.

Enllaç de la notícia: https://cutt.ly/Dbu7OHe