93 805 43 47 [email protected]

Poc a poc Internet Explorer està arribant al final dels seus dies. En un nou anunci de Microsoft, la companyia ha posat dates tant per a la fi de la compatibilitat d’Internet Explorer 11 com per a la fi de Edge Legacy. Un lent adéu que es materialitzarà al llarg dels pròxims 12 mesos per als dos navegadors.

Cal tenir en compte que això no significa que Internet Explorer deixarà de funcionar, continuarà estant disponible i es podrà usar en ser part de Windows 10. Probablement en uns anys finalment Microsoft decideix deixar de mantenir-ho abandonant les actualitzacions de seguretat per al navegador. Veurem si arriba als 30 anys.

Internet Explorer 11 va arribar al 2013 com a resposta a aquells usuaris i empreses que necessitaven continuar disposant d’Internet Explorer per a la compatibilitat d’apps i webs. Actualment moltes webs encara són compatibles únicament amb Internet Explorer a causa de la seva gran quota de mercat en el passat. No obstant això, Microsoft recorda que el nou Microsoft Edge té un “mode de compatibilitat amb Internet Explorer”. Gràcies a això Microsoft Edge permet obrir i executar aquest tipus de webs únicament compatibles amb els estàndards d’Internet Explorer. La mateixa Microsoft ha insistit en el passat que es deixi d’usar Internet Explorer.

Enllaç de la notícia: https://n9.cl/t95p