93 805 43 47 [email protected]

Si ets d’aquells que tem actualitzar Windows 10 perquè durant bastants minuts es perd accés a l’equip mentre es descarrega i instal·la l’actualització, t’agradarà saber que Microsoft ha aclarit que la pròxima gran actualització de Windows 10 que es llançarà en l’últim trimestre de l’any serà “notablement ràpida”, encara que només si compleixes un requisit.

Per a aquells ordinadors que ja estiguin actualitzats a la versió 2004 del sistema operatiu, que és la que s’acaba de llançar al maig.

Els nord-americans afirmen que planegen lliurar aquesta actualització de funcions a través d’un paquet d’habilitació que simplement canviaria el número de compilació i activaria noves funcions que ja estan amagades en la versió 2004 a través de pegats mensuals recents.

Si bé l’actualització de maig 2020 de Windows 10 encara no és present en tots els equips que encara presenten unes certes incompatibilitats, la veritat és que ja està molt prop de desplegar-se la pròxima gran actualització que succeirà durant l’últim trimestre de l’any i que si bé no portarà tantes novetats, sí que es caracteritzarà per oferir un nou disseny en el menú inicio i per canviar definitivament al nou navegador Edge.

 Notícia de l'enllaç: https://n9.cl/jxj2