93 805 43 47 [email protected]

L’arribada de Windows 11 semblava una molt bona notícia per als usuaris d’aquest sistema operatiu. Una nova versió més segura i amb un disseny més fresc ple d’opcions noves, però la realitat és que molts d’ ells s’han quedat a les portes d’aquesta nova etapa per la incompatibilitat dels seus dispositius.

Els requisits que exigeix Windows 11 per a poder ser instal·lat en un ordinador són més estrictes del que s’esperava i han reduït en gran manera el seu abast en aquestes primeres setmanes de vida. Microsoft, en un intent per aclarir dubtes ha creat una eina amb la qual comprovar si un ordinador és compatible o no amb aquesta nova versió, però el resultat ha estat el contrari. És necessari que el nostre ordinador tingui un disc dur d’ almenys 64 GB de capacitat, un processador d’ almenys 2 nuclis, TPM 2.0, 4 GB de memòria RAM i Secure Boot.

Toca esperar uns mesos, quan Windows 11 es vaig graduar definitivament i faci el salt al públic general per a saber realment si serà compatible amb més models i processadors, si serà necessari comprar un dispositiu nou o si l’actualització gratuïta acaba arribant a tots els usuaris de Windows 10.

Enllaç de la notícia: https://cutt.ly/Gmi0A2U