93 805 43 47 [email protected]

Quan Nadella va dir que la pròxima actualització de Windows serà “una de les més importants de la dècada” es referia a Windows 11, però hauria encaixat molt millor amb Windows 365, el seu nou sistema operatiu en el núvol i disponible per a qualsevol dispositiu. És un projecte enfocat al món empresarial, però la seva proposta és tan cridanera que és fàcil veure una aposta a llarg termini.

Sabem que Windows 365 estarà disponible a partir d’agost per a empreses, mitjançant un model de subscripció amb pagaments mensuals. En comptes de comprar el programari una vegada i rebre actualitzacions gratuïtes durant un cert temps, Microsoft experimenta amb el model de subscripció amb un especial èmfasi en la seguretat.

De moment es desconeix el nivell de preus, però sí s’ha explicat que hi haurà diverses edicions, en funció de la potència que es necessiti. Totes estaran basades en Azure Virtual Desktop, el seu sistema en el núvol que ja s’ofereix per a empreses i amb el qual guarda poques diferències.

Enllaç de la notícia: https://cutt.ly/emKLKmx