93 805 43 47 [email protected]

En aquest aspecte Windows 10 no sols continua permetent-nos utilitzar algunes de les dreceres clàssiques que tots ens sabem de memòria, sinó que al costat de les seves noves funcionalitats també ha implementat altres de nous que ens ajuden a utilitzar-les de manera ràpida i senzilla.

Moviments touchpad: Ja sigui en ordinadors portàtils, ultrabooks o fins i tot en híbrids com les Surface de Microsoft, quan no hi ha espai per a un ratolí serà el touchpad el que ocupi el seu lloc com a eina per a ajudar-nos a moure’ns pel sistema operatiu.

Dreceres de teclat: Les dreceres de teclat són petits recursos amb els quals amb només combinar dues o tres tecles podrem estalviar-nos uns quants clics o l’haver de moure’ns d’un costat a un altre de la pantalla. Sens dubte hi ha alguns que utilitzarem molt més que uns altres, però mai està de mal saber-los tots, ja que mai se sap quan ens fallarà el ratolí.

Control de les finestres actives: Amb aquests comandaments podreu moure la finestra activa i ajustar-la en diferents zones de la pantalla, des d’en la meitat esquerra o dreta fins i tot en les vores inferior esquerre o superior dret.

Els escriptoris virtuals són una de les grans novetats de Windows 10, i alguna cosa que els usuaris de Microsoft portaven temps esperant conformant-se amb veure’ls en altres sistemes operatius.

Cortana és una altra de les majors protagonistes de Windows 10

Enllaç de la noticia original: https://cutt.ly/zfc93wP