Informem a tots els clients del comunicat publicat i rebut el dia 26/07/2023 per part de 3CX, fabricant del Software de Centraletes VoIP.

Les llicències indefinides 3CX passen a ser EOL a partir de la versió 20.                    

La nova versió de 3CX ja no serà venuda sobre la base d’una llicència indefinida. En preparació per a això, ja no vendrem manteniment – efectiu des d’avui 26 de juliol 2023. Com recordarà, el manteniment estava lligat a una llicència indefinida. Amb el temps, no obstant això, ha quedat clar que aquesta és una forma molt anacrònica de vendre productes. ¡Ara que els canvis – a l’entorn de les TI i la seguretat són tan ràpids – el manteniment i les llicències ja no són rellevants en el món en el qual vivim!

Puc romandre en la manera Indefinida  V18 fins que expiri el meu manteniment?

La versió 20 de 3CX ja no suportarà claus indefinides. Si desitja romandre en v18, de manera indefinida, fins que el seu manteniment expiri això és possible. En expirar – els serveis en el núvol seran desactivats. Per a fer ús d’aquesta opció haurà de posar-se en contacte amb CSR dos mesos abans de l’expiració de la seva llicència.

No obstant això, és important tenir en compte que aquesta opció no és reversible. Haurà de comprar una nova clau i tornar a instal·lar i crear un nou FQDN i configuració si canvia d’opinió.

Haig de Fer Alguna cosa?

No, la seva clau indefinida es convertirà en una llicència de subscripció anual 2 mesos abans de la seva data de caducitat. NOMÉS per a aquells que desitgin continuar amb la llicència indefinida, hauran d’enviar-nos un correu electrònic a [email protected] per a tractar aquest tema de manera adequada, amb l’antelació deguda.

Per a qualsevol consulta, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres pels canals habituals.

Moltes gràcies,

Equip de Suport Xduc.com