El nou Outlook, que durant bastant de temps ha estat identificat com One Outlook, finalment ja està disponible amb fase de vista prèvia per a tots els usuaris que estiguin interessats a utilitzar-ho; per a substituir les actuals aplicacions de Windows per al correu electrònic, calendari i gestió de contactes.

La veritat és que Microsoft s’ha pres el seu temps, ja fa més de dos anys; que hem començat a sentir parlar sobre aquesta nova aplicació.

Actualment, conviuen les dues alternatives, la intenció és que el nou Outlook substitueixi les aplicacions de Windows que, fins ara, prestaven aquestes funcions.

I quan succeirà això? Doncs més aviat del que podíem pensar perquè, segons podem llegir al Bleeping Computer, Microsoft iniciarà la migració al nou Outlook tan aviat com el mes que ve, a l’agost. Un procés de migració que, excepte canvis o sorpreses finalitzarà a la fi de 2024.

Així, els de Redmond concedeixen una mica menys d’un any i mig perquè el canvi no hagi de ser atropellat, però tampoc plantegen estendre massa temps la transició.

Enllaç de la notícia: https://n9.cl/6cryu